Luna aprilie 2021

 

Data:    aprilie 2021    |    Locația:    Deva

Descriere:

 

In luna aprilie am inceput activitățile propriu zise de dezvoltare a abilităților de viață independentă și activități de terapie ocupațională artistică. La Deva in cadrul Caminului Sf. Maria participă 15 copii, la Casa de tip familial Sf. Ștefan 3 copii, la Caminul Cor Iesu din Petrosani 4 , din cadrul Casei de tip familial Sf. Arhanghel Mihail din Jimbolia 4 copii iar de la Dorobanți din cadrul casei de tip familial „Pater Pio” 4 copii.

În colaborare cu d-na psiholog Vlaic Ágnes si d-na Szabo Zsuzsanna, au fost intocmite planurile individualizate de sprijin pentru fiecare copil din grupul țintă. Acest plan de sprijin acoperă o perioadă inițială de 6 luni, urmând să fie revizuit după expirarea perioadei. Planul conține obiectivele de dezvoltare ale beneficiarului pentru perioada de 6 luni, precum și activitățile și serviciile din cadrul programului de servicii integrate destinate copiilor instituționalizați.

Am constatat cu bucurie că copii sunt foarte cooperanți și prezintă interes real pentru activitățile elaborate de pedagogii sociali.

 

 

 

 

 

Galerie

Raport eveniment

...