Tabără din cadrul proiectului POCU

 

 

 

Data:    August 2021    |    Locația:    Sat Izvoare

Descriere:

 

 

La sfârșitul lunii august cu mare entuziasm a început mult așteptata tabără din cadrul proiectului POCU.

Tabăra s-a organizat, într-un loc pitoresc, la poalele munților Mădăraș Harghita, în localitatea Izvoare.

Beneficiarii Fundației Sf. Francisc din județele: Hunedoara, Arad, Timiș, Covasna respectiv Harghita au așteptat cu nerăbdare aceste momente care le-au adus nu doar bucurii dar și oportunitatea de se dezvolta și de a însusii tehnici artizanale.

Acești tineri au avut satisfacția de a lucra împreună cu meștesugari plin de entuziasm ai fundației Artera, realizând obiecte artizanale, unicate, suveniruri, cadouri pentru cei dragi.

Meșteșugarii fundației Artera i-au încurajat pe cei prezenți că au posibilitatea de a trăi decent din munca lor, dacă perseverează.

Evident am pus accent nu doar pe muncă și învățare, am condimentat această tabără și cu momente de relaxare prin drumeții, contemplarea naturii, sport și distracții.

Această tabără a contribuit pentru acești tineri să beneficieze la posibilitatea contemplării adevăratelor valori, ceea ce sperăm să aducă bogăție nu doar tinerilor participanți dar tototodată și societății noastre.

Mulțumim tuturor celor care s-au dăruit trup și suflet la organizarea aceestei tabără creativă, utile pentru dezvoltarea tinerilor.

 

 

Raport eveniment

...